Při nákupu nad 800Kč od nás dostanete dárek zdarma. Sleva 5% při registraci + věrnostní program.

BIG BOY® Grand Zero s bílou čokoládou a jahodami 250g

 
Novinka Efekt lupa
 

Jemný arašídový krém s bílou čokoládou bez přidaného cukru a s lyofilizovanými jahodami.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
22.9.2020
169 Kč    
Značka BIG BOY
Kategorie Arašídové a ořechové krémy
 

IMG_080547IMG_0809

Detailní popis produktu

BIG BOY® přišel s novou edicí arašídových krémů Grand Zero. Jak název napovídá, bude to fit! Krémy totiž neobsahují žádný přidaný cukr, navíc mají skvělou chuť pro ty největší gurmány.
 
Edice Grand Zero je určena pro ty nejnáročnější, kteří ocení výběrové suroviny (arašídy pražené horkým vzduchem z Argentiny, prémiová belgická čokoláda Callebaut® a lyofilizované jahody) a žádný cukr ve složení.
 
Jen dokonalá krémová konzistence, výjimečná chuť, vyvážený obsah bílkovin, sacharidů a zdravých tuků, které naše tělo potřebuje.
 
BIG BOY® Grand Zero v bodech:
  • bez konzervantů
  • bez barviv 
  • bez lepku 
  • bez palmového oleje či jiných příměsí
  • bez přidaného cukru
 
Nejlepší je BIG BOY® Grand Zero do ovesné kaše, na vafle, na palačinky, do tvarohu nebo rovnou ze skleničky.
 

 

Výživové údaje na 100g
 
 Energetická hodnota
 2228 kJ / 536 kcal
 Tuky
 42.8g
 - z toho nasycené mastné kyseliny
 10.0g
 Sacharidy
 30.5 g
 - z toho cukry
 10.1 g
 Bílkoviny
 19.0 g
 Vláknina
 7.4 g
 Sůl
 0.04 g


Složení
 
70% arašídy loupané pražené, 20% belgická bílá čokoláda (maltitol, sušené polotučné mléko, kakaové máslo, emulgátor: E322 - sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma),10% jahody sušené mrazem (lyofilizované)
 


Skladování
 
Skladujte při teplotě 0 - 30 °C. Po otevření spotřebujte do 14 dní. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.


Použití
 
Ideální na vaření, k dochucení sladkých a slaných pokrmů nebo k přímé konzumaci.
Případný sediment na povrchu není na závadu, jedná se o přirozený jev.
Před konzumací promíchejte.

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.