ISOLDA Keratin 100ml
Kód: 1225NDetailní popis produktu
KERATIN je stavební bílkovina, která je přirozenou součástí kůže, vlasů a nehtů, při jejím nedostatku může docházet k lámání. Pro kosmetické účely je používaný tzv. hydrolyzovaný keratin, původem z vlny, který je bohatý na aminokyseliny a minerály a má hydratační, zjemňující a vyhlazující účinky, výrazně zvyšuje elasticitu kůže. Často je používán ve vlasové kosmetice, nicméně poslední studie ukazují na významné pěstící vlastnosti při péči o kůži rukou. MANDLOVÝ OLEJ se získává lisováním semen mandloně obecné (Prunus Amygdalus Duilcis). Je historicky znám pro své zvláčňující a vyživující účinky, proto je velmi oblíbenou tradiční surovinou zejména v kosmetice. Díky vysokému obsahu mastných kyselin, vitamínů a minerálních látek a rychlému vstřebávání je používán v krémech pro suchou a stárnoucí pokožku, v aromaterapii i jako masážní olej.
KERATIN je stavební bílkovina, která je přirozenou součástí kůže, vlasů a nehtů, při jejím nedostatku může docházet k lámání. Pro kosmetické účely je používaný tzv. hydrolyzovaný keratin, původem z vlny, který je bohatý na aminokyseliny a minerály a má hydratační, zjemňující a vyhlazující účinky, výrazně zvyšuje elasticitu kůže. Často je používán ve vlasové kosmetice, nicméně poslední studie ukazují na významné pěstící vlastnosti při péči o kůži rukou.
MANDLOVÝ OLEJ se získává lisováním semen mandloně obecné (Prunus Amygdalus Duilcis). Je historicky znám pro své zvláčňující a vyživující účinky, proto je velmi oblíbenou tradiční surovinou zejména v kosmetice. Díky vysokému obsahu mastných kyselin, vitamínů a minerálních látek a rychlému vstřebávání je používán v krémech pro suchou a stárnoucí pokožku, v aromaterapii i jako masážní olej.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Novinky |
---|---|
Hmotnost: | 0.15 kg |
EAN: | 8594011508201 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář