Při nákupu nad 800Kč od nás dostanete dárek zdarma. Sleva 5% při registraci + věrnostní program.

Hodnocení obchodu

5,0 531 hodnocení
Přidat hodnocení
5
524x
4
5x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
LS Avatar autora Lucie Světničková | 20.10.2021
Ano, rychlé dodání, spolehlivost
EU Avatar autora Eva Urbánková | 20.10.2021
Spolehlivé, rychlé dodání.
VH Avatar autora Vladimír Hrabal | 20.10.2021
Spolehlivost a solidní obchod
BS Avatar autora Blanka Svecova | 19.10.2021
Ano..rychle vyrizeni a doruceni
YD Avatar autora Yvetta Doupovcová | 19.10.2021
ano
P Avatar autora PB | 15.10.2021
Rychlé dodání
LD Avatar autora Libuše Dvořáková | 15.10.2021
Spokojenost, rychlé dodání))
Z Avatar autora Zdenka | 14.10.2021
Spokojenost
L Avatar autora lenka | 14.10.2021
výborný
V Avatar autora Vitaminov.cz (Administrátor) 14.10.2021
Děkujeme za hodnocení Lenko, Tým Vitaminov.cz
A Avatar autora Anna | 13.10.2021
Výborně hodí se mi doporučuji všem
V Avatar autora Vitaminov.cz (Administrátor) 13.10.2021
Děkujeme za hodnocení a doporučení Anno. Tým Vitaminov.cz
V Avatar autora Vera | 11.10.2021
Pět hvězd a milion díků.
V Avatar autora Vitaminov.cz (Administrátor) 13.10.2021
Děkujeme i my Vám za hezké hodnocení Věro, jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás takto spokojena. Tým Vitaminov.cz
H Avatar autora Hana | 11.10.2021
Vše super.
V Avatar autora Vitaminov.cz (Administrátor) 13.10.2021
Děkujeme za hodnocení Hanko, jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás takto spokojena. Tým Vitaminov.cz
MJ Avatar autora Miroslav Jaroš | 11.10.2021
Max spokojenost !!!
V Avatar autora Vitaminov.cz (Administrátor) 13.10.2021
Děkujeme za hodnocení pane Jaroši. Jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás takto spokojen. :-) Tým Vitaminov.cz
J Avatar autora Jaromír | 5.10.2021
Zajímavý nabízený sortiment, skvělý zákaznický přístup, rychlé dodání objednaného zboží. Doporučuji.
V Avatar autora Vitaminov.cz (Administrátor) 13.10.2021
Děkujeme za hodnocení a doporučení Jaromíre. Jsme rádi, že jste s rychlostí dodání, naším přístupem a produkty, které prodáváme spokojen. :-) Tým Vitaminov.cz
M Avatar autora Mirka | 5.10.2021
velmi rychlé dodání, co víc k tomu dodat. Super obchod
V Avatar autora Vitaminov.cz (Administrátor) 13.10.2021
Děkujeme za hodnocení Mirko. Jsme rádi, že jste byla s naší rychlostí a nákupem u nás spokojena. :-) Tým Vitaminov.cz
L Avatar autora Leoš | 2.10.2021
S tímto obchodem jsem já osobně velmi spokojen, objednával jsem zde již poněkolikáté a vždy rychlá domluva, rychlý dovoz domů a vždy jsem byl se zbožím spokojen, zboží je i velice pečlivě zabalené, z mé stránky mohu tento obchod všem jen doporučit, u mne spokojenost .
V Avatar autora Vitaminov.cz (Administrátor) 13.10.2021
Velice děkujeme za hodnocení a doporučení Leoši. Jsme rádi, že jste se vším takto spokojen. Budeme se snažit, aby tomu tak bylo i nadále. :-) Tým Vitaminov.cz
NR Avatar autora Nataliya Rudnik | 2.10.2021
Vse je super????
V Avatar autora Vitaminov.cz (Administrátor) 13.10.2021
Děkujeme za hodnocení paní Rudnik. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojena. :-) Tým Vitaminov.cz
B Avatar autora Bohumila | 1.10.2021
Velká spokojenost, rychlé dodání. Doporučuji.
V Avatar autora Vitaminov.cz (Administrátor) 13.10.2021
Děkujeme za hodnocení a doporučení Bohumilo. Jsme rádi, že jste byla s naší rychlostí a nákupem u nás spokojena. Tým Vitaminov.cz
I Avatar autora Ilyoskxon | 30.9.2021
Ano
V Avatar autora Vitaminov.cz (Administrátor) 13.10.2021
Děkujeme za Vaše hodnocení. Tým Vitaminov.cz
J Avatar autora josef | 29.9.2021
davam 5 je dobry kvalita a rychlost dodani je fajn doporučuji
V Avatar autora Vitaminov.cz (Administrátor) 13.10.2021
Děkujeme za hodnocení a doporučení Josefe. Jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojen. Tým Vitaminov.cz

Stránka 1 z 27 , položek celkem: 531

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.