Při nákupu nad 800Kč od nás dostanete dárek zdarma. Sleva 5% při registraci nebo odběru newsletteru + věrnostní program.

Kolagen z pastvin

Kolagen má pro lidský organismus mnoho benefitů a je velice důležité, aby ho naše tělo mělo k dispozici. Co to ale vlastně ten kolagen je? K čemu je pro člověka dobrý? Jaké by mělo být jeho ideální dávkování? A jaké jsou jeho přínosy pro člověka? Na všechny tyto otázky najdete odpověď právě zde.

Kolagen

Co to vlastně kolagen je?

Když se řekne kolagen, tak mluvíme o vláknitém proteinu, který je důležitý pro stavbu tkání. Přispívá k udržování a ke zvýšení svalové hmoty i k udržování normálního stavu kostí. Kolagen produkovaný tělem se nachází především v pojivové tkáni, mezi epidermis a podkoží. Právě tato vrstva je důsledkem toho, že je pokožka pružná a pevná.

Stručně řečeno, kolagen vytváří vazivo, které podporuje zdraví pokožky, svalové tkáně, kostí a šlach.

Věděli jste, že oční bělma obsahují kolagenu nejvíce? Najdete v nich až 90 % kolagenu.

Produkce kolagenu klesá

Největším problémem kolagenu ovšem je to, že jeho produkce klesá už po 25. roku života. Ve stáří ho proto najdeme v těle už jen opravdu málo. V tuto dobu bychom proto měli tělu dopomoci zdravou a vyváženou stravou nebo právě kolagenovými doplňky stravy, které nám ho alespoň z části dokáží nahradit.

Hovězí kolagen z pastvin

Vyzkoušejte hovězí kolagen z pastvin. Jedná se o hovězí produkt ze 100 % z pastvin. Jeho prášek je snadno rozpustný v tekutinách, šťávách či koktejlech. Obsahuje vysoký obsah proteinů, a proto je vhodný i pro sportovce. Proteiny totiž pomáhají udržovat svalovou hmotu a zároveň udržovat normální stav kosti.

Hovězí kolagen z pastvin je bez sóji, lepku, laktózy a umělých sladidel.

K čemu je hovězí kolagen dobrý?

Kolagenové peptidy jsou důležitou složkou kůže, kostí, šlach, chrupavek, kloubů a především krevních cév. Pokud je kolagenu v těle dostatek, tělo dobře funguje a projevuje se to i navenek, ve formě benefitů pro krásu.

Dávkování kolagenu z pastvin

  • Smíchejte 10 - 20 g kolagenového prášku s tekutinou.
  • Prášek se snadno rozpustí.
  • Užívejte 1x denně.
  • Není náhradou pestré stravy! Je pouze doplňkem stravy.
  • Platná nařízení EU mj. nepovolují uvádět léčebná tvrzení u potravinových doplňků.


benefity kolagenu z pastvin

  • Přispívá k pružnosti pokožky,
  • podporuje kvalitu a růst vlasů,
  • přispívá ke správné funkci kloubů,
  • podporuje kondici střev,
  • příznivě ovlivňuje zdraví srdce,
  • podporuje normální stav kostí.


Kolagen má mnoho benefitů a je velice důležité, aby ho vaše tělo mělo k dispozici. Vyzkoušejte kolagen z pastvin - 100% Hovězí kolagen z pastvin. Hovězí protein z Jižní Ameriky, krmené trávou na pastvě. Bez sóji, lepku, laktózy a umělých sladidel.

Kolagen z pastvin