Při nákupu nad 800Kč od nás dostanete dárek zdarma. Sleva 5% při registraci nebo odběru newsletteru + věrnostní program.

Hořčíkový olej

Hořčík je minerál, který se přirozeně vyskytuje v zemské kůře. Má značný biologický význam, a to pro více než 300 biochemických reakcí v lidském organismu. V dnešní době najdete hořčík v mnoha podobách a variantách. Jedním z nejmodernějších způsobů použití hořčíku je hořčíkový olej. K čemu se používá? A jaké má příznivé benefity na lidský organismus? To se dozvíte právě zde.

Hořčíkový olej 2

 

HOŘČÍKOVÝ OLEJ

Hořčíkový olej se získává z čistě přírodních zdrojů. Je vyroben bez chemického či tepelného ošetření. Užívá se pro regeneraci, při svalovém napětí, proti bolesti svalů, při svalovém zranění, po sportu či jen tak k relaxaci.

K čemu slouží hořčíkový olej

Hořčíkový olej je určen výlučně k vnějšímu užívání. Aplikuje se na kůži, jejímž prostřednictvím se látka dále vstřebá do organismu. Tato metoda se nazývá transdermální hořčíková terapie.

Použití hořčíkového oleje je doporučené zejména při vyšším psychickém i fyzickém vypětí. Skvěle se hodí na masáže a pro svalovou regeneraci. Hořčíkový olej je tak ideální pro sportovce či fyzicky aktivní lidi. Stačí jej nanést na kůži a jemně vmasírovat, jako jakýkoliv jiný masážní olej.

hořčíkový olej A DMSO

Podle dostupných zdrojů je pro regeneraci svalů a při svalovém napětí použití hořčíkového oleje ještě mnohem účinnější ve spojení s DMSO. DMSO je přírodní rozpouštědlo, které zvyšuje rychlost vstřebávání právě hořčíkového oleje. Velmi snadno proniká skrz kůži, díky čemuž se také hořčíkový olej snáze dostává až ke svalům a ty následně napomáhá uvolňovat a relaxovat.

Použití hořčíkového oleje

  • Hořčíkový olej se aplikuje v případě potřeby na pokožku 1x denně, a to nejlépe po sprše.
  • Užívá se při bolestech svalů, při svalovém napětí, po sportovní aktivitě, anebo pro relaxaci.
  • Lehce jej vmasírujte a nechte přípravek vstřebat.
  • Olej by neměl přijít na poraněnou pokožku, ani do kontaktu s očima a s ústy.
  • Rovněž byste se měli vyhnout čerstvě oholeným partiím.
  • Ideální je použít hořčíkový olej na břicho, nohy, záda, lýtka a ruce. 
  • Nechejte jej 10 - 15 minut absorbovat a zbytky oleje potom můžete setřít z pokožky.


Vsaďte na vysoce kvalitní hořčíkový olej z čistě přírodního zdroje Zechstein z bývalých moří. Hořčíkový olej Woldohealth přispívá k regeneraci, napomáhá při svalovém napětí a bolesti svalů, nebo je skvělý i jen tak k relaxaci.

Hořčíkový olej 3