Při nákupu nad 800Kč od nás dostanete dárek zdarma. Sleva 5% při registraci nebo odběru newsletteru + věrnostní program.

Feromony pro ženy: Co jsou zač a jak je používat?

Feromony jsou chemická substance, která má za úkol podnítit mezi pohlavími komunikaci k páření. Víte ale, že existují speciálně vyvinuté feromony, které dokáží zvýšit sexuální přitažlivost? A jak fungují?

22

Co jsou feromony pro ženy?

Feromony jsou chemické látky, které se vylučují mimo tělo v tekutinách, jako je moč a pot. V podstatně jsou jakousi skrytou formou komunikace, kdy se vysílají signály od jednoho jedince ke druhému. 

Studie naznačují, že ženy, které produkují větší množství feromonů, mají u mužů větší úspěch. Tyto ženy jsou pro muže žádanější, neodolatelnější a svůdnější.

Jak fungují feromony pro ženy?

Feromony způsobují změny v chemii mozku a ovlivňují chování lidí vůči sobě navzájem. Jsou produkovány v těle, spouštěny mozkem a mají různé účinky, například činí člověka pro ostatní přitažlivějším. Jedná se o látky, které jsou produkovány tělem jako součást normální tělesné chemie.

Za tímto účelem byly ve vědecké laboratoři vyvinuty i feromony pro ženy. Samy o sobě feromony nemají žádnou vůni

Princip fungování je takový, že se skrze čich dostanou k mozku, kde spouští další chemické reakce jako je vzrušení.

Jaké účinky mají feromony pro ženy?

Jelikož feromony mají jistý vliv na opačné pohlaví, jak na ně reagují ženy, které se je rozhodnou použít? 

Ženy jsou vůči ženským feromonům zcela imunní, pokud se nejedná o lesbicky orientovanou ženu. V tom případě na ní feromony účinkují stejně jako na muže. Proč tomu tak je, je ještě neprozkoumané území.

Kde si feromony pořídit?

Skvělý výběr feromonů nabízí stránka Vitaminov.cz, kde si můžete vybrat z široké nabídky feromonů pro ženy. Toto jsou tři nejlepší parfémy, které si zde můžete pořídit.

MAGNETO PHEROMONE ALLURE

Složení:

Tato vůně obsahuje složky navržené pro zvýšení sexuální chemie. Tyto hormony byly navrženy tak, aby pomohly nejen při zvýšení sexuální přitažlivosti, ale i při pracovním pohovoru nebo obchodním jednání.

Správné užívání:

Tento parfém se používá jako klasický parfém. Aplikovat jej můžete na krk, dekolt nebo oblečení.

Účinky:

Tyto feromony ženám pomohou zvýšit sebevědomí a sexuální přitažlivost z pohledu mužů.

2126_magnetifico-pheromone-allure-feromony-pro-zeny

AT-SC-R FORMULA

Složení:

Řada feromonů AT-SC-R FORMULA poskytuje unikátní kombinaci látek, jejichž složení bylo vyvinuto za účelem zvýšení sexuální přitažlivosti pomocí mužského podvědomí a smyslů.

Správné užívání:

Jelikož se jedná o parfém, jehož výdrž je opravdu neuvěřitelná, lze tento feromon používat jako klasický parfém. Aplikovat jej lze na krk, oblečení nebo dekolt.

Účinky:

Tento feromonový parfém je určen pro ženy, které se nebojí výzev. Díky své květinovo-ovocné až mírně kořeněné vůni dokáží okouzlit každého muže.

7

LOVELY LOVERS BEMINE DESTINY

Složení:

Složení tohoto parfému je jedinečnou kombinací květinových tónů spolu s ovocem na bázi rostlinných olejů.

Správné užívání:

I tento parfém se užívá jako klasická vůně. Nanést jej tedy můžete na holou pokožku nebo oblečení.

Účinky:

Parfém BEMINE byl vyvinut za záměrem vytvořit auru plnou ženských vibrací a svůdné elegance. Jedná se o parfém, který zaujme všechny při blízkém kontaktu a vůně tak zdůrazňuje osobnostní rysy každé ženy.

2551_feromony-pro-zeny-destiny-woman-50-ml

Odhalte i vy kouzlo feromonů pro ženy a podmaňte si každého muže.