Při nákupu nad 800Kč od nás dostanete dárek zdarma. Sleva 5% při registraci nebo odběru newsletteru + věrnostní program.

Tipy na vánoční dárky pro muže

Vánoce se rychle blíží. Je tak potřeba začít už shánět vánoční dárky, abyste mohli obdarovat své nejbližší. Hledáte dárek pro svého manžela, tatínka, dědu, nebo šéfa? Muži mají rádi například hodinky, dárkové sady, oblečení, něco na sport nebo také vitaminy, doplňky stravy a suplementy. Jaké konkrétně? To zjistíte zde.

Tipy na vánoční dárky pro muže

Jak na výběr vhodných vánočních dárků pro muže

Při výběru vhodných dárků pro muže je třeba dbát na zájmy obdarovaného. Zjistěte, jestli má rád sport, relaxaci nebo se rád věnuje cestování.

Vitamíny a doplňky stravy jsou skvělou volbou, obzvláště pro ty, kteří dbají o své zdraví. A to i pro mladší, ale i starší muže. V tom druhém případě zejména přípravky pro klouby nebo pro zdraví prostaty.

Jaké jsou možnosti v rámci dárků na Vánoce pro muže?

Možností na Vánoce je nepočítaně. Jestliže opravdu nevíte, co dotyčného baví a nesondovali jste ani v jeho okolí, čím by se cítil potěšen, vyzkoušejte vitamínový dárkový balíček s širokým spektrem vitamínů, minerálů a dalších prospěšných látek. S tím nikdy nešlápnete vedle.

Pro elegantní muže je zase dobré zvolit parfém s feromony.

Můžete zvolit i tématické vánoční balíčky, do kterých nakoupíte různé věci, které se k obdarovanému nejvíce hodí.

Čemu byste se měli na Vánoce vyhnout 

Naopak se vyhněte nevhodným nebo nudným dárkům. Tomu, koho například baví sport a je zaměřen ekologicky nedávejte dárky, které jsou na auto. Dbejte hlavně na správný výběr a neberte to, co má jen hezký obal.

Také není vhodné dávat mužům věci do domácnosti, jen v případě, že rád vaří. Avšak hrneček s vtipným motivem nemůže uškodit.

5 konkrétních tipů na vánoční dárky pro muže

Stále tápete? Stále si nejste jisti dárkem pro muže? Pak se nechejte inspirovat našimi 5 tipy:

Vitamin D3+K2 Woldohealth jsou vegetariánské kapky. Vitamin D3 je v tomto případě vyroben z lanolinu, který pochází z ovčí vlny. Vitamin K2 pochází v tomto přípravku z růží a citronové trávy. Užívá se vždy jedna kapka denně. Přípravek přispívá k normální srážlivosti krve, k udržení normálního stavu kostí a zubů a ke správnému fungování imunitního systému. Zabraňuje deficitu vitaminu D.

Vitamin D3 K2

Kotvičník zemní GREAT HEALTH (90% saponinů) 2+1 300 tobolek je přípravek pocházející z rostliny, která má vliv na celkovou vitalitu organismu a potenci. Kotvičník zemní pochází z Číny, ale postupem času se jeho pěstování rozšířilo po celém světě. Upravuje normální funkci kardiovaskulárního systému a nervové soustavy, podporuje normální funkci pohlavních orgánů, přispívá k energii, tonizuje přirozenou obranyschopnost, podporuje normální činnost dýchacího systému a přispívá ke zdraví úst a dásní. Užívají se 3 tobolky denně.

Kotvičník zemní

Kolagen peptidy hydrolyzátu s aminokyselinami Woldohealth 1 kg je vysoce kvalitní prášek z kolagenu s bílkovinami, neobsahující laktózu. Podporuje zdraví kostí, svalů a pokožky, má pozitivní vliv na tvorbu vlasů. Užívá se 10 g kolagenového prášku denně.

Kolagen

Hořčíkový olej Woldohealth 1000 ml pocházející z přírodního zdroje Zechstein z bývalých moří je vhodný pro regeneraci svalů, při sportu nebo relaxaci. Ocení jej tedy hlavně aktivní sportovci a muži, kteří chvíli neposedí. Má mnoho benefitů pro lidský organismus. Může hlavně zabraňovat bolestivým křečím. To se po vydatném sportovním výkonu vždycky hodí.

Hořčíkový olej 3

Lovely lovers BeMine 100 ml je vysoce kvalitní parfém s feromony pro muže pocházející z Francie. V jeho složení ucítíte rozmarýn, levandule, pomerančový list, šalvěj, galbanum, santalové dřevo, dubový mech a cedr. S tímto parfémem nabude obdarovaný muž novým sebevědomím, sexappealem a energií. Najednou bude vyzařovat úplně jinou, sexy energii.

BeMine

Vánoční dárky pro celou rodinu najdete na Vitaminov.cz

To ale samozřejmě není vše. Toto byl jen malý výčet toho, co najdete na stránkách Vitaminov.cz. Kromě dárků pro muže zde najdete skvělé dárky i pro ženy, pro děti, pro seniory, pro studenty, pro nastávající maminky, nebo pro celou rodinu. Od vitamínů, minerálů, kolagenových nápojů, až po výhodné balíčky, feromonové parfémy nebo zdravé mlsání. Letošní dárky na Vánoce tak vyřešíte levou zadní.