Při nákupu nad 800Kč od nás dostanete dárek zdarma. Sleva 5% při registraci nebo odběru newsletteru + věrnostní program.

Feromony pro muže: Přitažlivost ukrytá ve flakonu

Feromony jsou doslova kouzelné látky, které zvyšují vaši atraktivitu a přitažlivost pro opačné pohlaví. V čem tkví jejich síla? A jaké parfémy s feromony vám pomohou získat srdce vaší vyvolené?

26

Kouzlo feromonů aneb skutečně dokáží zvýšit vaši přitažlivost?

Co zní spíše jako recept na pověstný pohádkový nápoj lásky, má ryze racionální základ. Parfém s feromony je speciální produkt vyrobený ze syntetického živočišného pižma a chemických látek, které stimulují čichové buňky.

Feromony se běžně uplatňují ve zvířecí říši. Zvířata je produkují pomocí pachových žláz rozmístěných na mnoha místech, jako je například tlama nebo končetiny. Moderní věda si zatím není příliš jistá, jak stejný princip funguje u lidí. První studie už ale naznačily, že i lidé se dají příslovečně „utáhnout“ právě na působení těchto látek.

Také samotní lidé ostatně mají v podpaží, na bradavkách a v oblasti genitálií mnoho žláz produkujících pach. Není však jasné, zda tyto pachy obsahují feromony. Jedna starší studie z roku 2004 naznačila, že je to pravděpodobné. Výzkumníci totiž zjistili, že sloučeniny jako androstenon, který působí jako feromon u prasat, jsou přítomny také v lidském potu a moči.

Vědci rovněž přišli na to, že už od dítěte jsme prakticky schopni odlišovat příslušníky lidského druhu podle čichu. I to napovídá, že feromony na nás zkrátka fungují úplně stejně jako na naše zvířecí souputníky a někteří lidé nám tak zkrátka „voní“ víc než ostatní.

Lidská přitažlivost je ale poměrně složitým mechanismem. Jak dále uvádějí odborníci, lidé v zásadě nevyžadují přítomnost konkrétního hormonu nebo chemické sekrece, aby pocítili touhu, začali vyžadovat sex nebo se stali přitažlivými pro jiného jedince.

Vyzkoušejte si působení feromonů sami

Feromony jsou tak pouze pomyslným jedním kamenem v poměrně složité mozaice lidského sexuálního chování. Určitý význam mají, ale k objasnění mechanismu jejich působení v detailu je potřeba dalších výzkumů.

V zásadě tak není špatně pořídit si feromonový parfém, který se vám primárně líbí. Pokud se bude líbit i vaší partnerce, jde o jakýsi bonus navíc. V současné době si můžete vybrat ze široké škály klasických parfémů doplněných právě o tyto složky. Láká i vás jejich vyzkoušení? Máme pro vás pár skvělých tipů na feromonové parfémy pro muže.

Magnetifico Secret Scent

Magnetifico Secret Scent je parfém s feromony určený mužům. Parfém patří do kategorie citrusovo-dřevitých vůní.

Mezi svrchními tóny tzv. hlavy vás upoutá bergamot, citron, mandarinka, zelené jablko, levandule a koriandr. Srdce parfému zastupuje jasmín, růže, pačule, pepř, dřevo. Základ je tvořen dubovým mechem, kůží, ambrou, vetiverem a pižmem.

Zároveň je složení parfému doplněno na podkladě tzv. AT-SC-R formule. AT-SC-R formula for men představuje unikátní kombinaci látek, které dokáží zvýšit sexuální přitažlivost mužů.

27

Lovely Lovers Bemine

Lovely Lovers Bemine patří mezi parfémy vystavěné na dřevito-kořenito-květinové kompozici. Určen je mužům, kteří chtějí dát najevo, kdo je tu skutečná alfa.

Hlava tohoto parfému tak okouzlí rozmarýnem, levandulí a listem pomerančovníku. Po jejím odeznění ucítíte tzv. srdce. Do něj se promítá galbanum, šalvěj muškátová a kakost. Celek parfému je dotvořen základem v podobě santalového dřeva, labdana, dubového mechu, vetiveru a cedru.

Tento produkt se díky obsahu maximálního množství pachových atraktantů povolených IFRA (International Fragrance Association) vyznačuje unikátní koncentrací účinných složek i jejich vysokou stálostí.

BeMine

Magnetifico Pheromone Allure

Parfém Magnetifico Pheromone Allure představuje nepostradatelného pomocníka každého muže. Určen je pro zvýšení atraktivity a sexuální přitažlivosti.

Reprezentuje kategorii dřevito-citrusovo-květinových parfémů a tomu odpovídá i jeho složení. Z hlavy parfému je tak ihned po otevření patrný bergamot, mandarinka, citron a listy fialky. Později se projeví muškátový oříšek, kůže, jasmín, santalové dřevo a pačuli. Základ pak využívá cedrové dřevo, pižmo, kůži a fazoli tonka.

Složení vůně bylo specificky vyvinuto na základě AT-SC-R formule přímo pro muže. Díky tomu vám dodá to pravé sebevědomí a atraktivitu.

Magnetifico for man

Vsaďte na přitažlivost ukrytou ve flakonu

Chcete i vy zvýšit svůj sexappeal? Chcete se zalíbit vyhlédnutému protějšku? Chcete mít kouzelnou moc bez zaříkadel a lektvarů? Pak vsaďte na feromonové parfémy pro muže. Vyberte si dokonalou vůni na Vitaminov.cz.