Při nákupu nad 800Kč od nás dostanete dárek zdarma. Sleva 5% při registraci nebo odběru newsletteru + věrnostní program.

Tipy na vánoční dárky pro ženy

Do Vánoc zbývá už jen několik sfouknutí adventních svíček a fantazie mnohým z nás pracuje na plné obrátky. Čím letos překvapí Ježíšek u vás? Hledáte tipy na vánoční dárky pro ženy? Právě zde je najdete.

28

Jak vybírat vánoční dárky, aby měl Ježíšek úspěch

Kupí se vám každoročně doma dárky, se kterými se Ježíšek vyloženě netrefil do vkusu, ale je vám líto je přeposlat dál nebo je rovnou bez milosti vyhodit?

Možná i vy patříte k těm, kteří si s partnerem, rodinou, sourozenci a dalšími příbuznými každý rok už v říjnu srdnatě přísahají, že si navzájem jednoduše nebudou pořizovat neužitečné lapače prachu, které doma po zbytek roku překážejí a připomínají vánoční nezdar ještě v srpnu.

Vánoce pojmete tak, aby dárky udělaly radost a obdarovaný je skutečně využil. Co ale vybrat, když každý z nás žije odlišným životním stylem s různými zálibami a odlišně uspořádanými prioritami?

Jedno máme společné: Tou nejdůležitější hodnotou je pro nás všechny zdraví. Ruku v ruce s tím pak kráčí snaha vypadat mladistvě a cítit se krásně.

Dárky pro zdraví nejsou jen pro babičku a dědečka

Právě to nám zajistí doplňky stravy, které mohou pomoci vybalancovat nerovnováhu našeho těla v různých oblastech fyzického i psychického zdraví.

Starat bychom se o sebe měli s náležitou péčí také po stránce výživy. Proto můžeme využít přípravky, které nám usnadní i hubnutí díky podpoře spalování tuků, případně pomohou s budováním svalové hmoty nebo doplní po tréninku důležité látky.

Investované úsilí se nám jednoznačně vrátí a všimneme si toho nejen my, ale i naše okolí. Pokud jsme fit, je to zkrátka vidět. Řadu z dnes dostupných výrobků je ovšem důležité užívat pro přímé udržení si mládí a krásy navenek – pro vlasy, nehty i pokožku.

Jednoznačně tak lze říci, že dárky z oblasti zdraví a péče jsou vhodné pro všechny generace a věnovat je můžete mužům i ženám. A co konkrétně můžete vybrat? Následující přehled vás může inspirovat.

Nejlepší „zdravé“ dárky pro letošní rok

V péči o zdraví a krásu bývají odbornice především dámy. Pokud tak ještě hledáte inspiraci pro sestru, maminku nebo kamarádku, bude se vám líbit například:

GOLDEN NATURE KYSELINA HYALURONOVÁ+RYBÍ KOLAGEN+VIT. C 100 CPS.

Tento produkt je určen ženám, které se nezapomínají starat o svou pokožku. Představuje unikátní kombinaci kyseliny hyaluronové, živočišného kolagenu z ryb a vitamínu A s biotinem, které jsou doplněny vitamínem C.

Dominantní je ve složení zejména nízkomolekulární kyselina hyaluronová, která je známá pro svou účinnost. Ta je dána její schopností proniknout hluboko do epidermálních vrstev kůže. Kvalitu pleti pak podporuje i přítomnost kolagenu. Vitamín C se následně stará o vstřebatelnost a vlastní syntézu kolagenu.

Tyto látky ve výsledku zanechávají pokožku svěží, mladistvou a hydratovanou. Stačí přitom užít 1 až 2 kapsle 1x denně.

Kyselina Hyaluronova Golden Nature

KYSELINA HYALURONOVÁ WOLDOHEALTH 90 CPS.

Kyselina hyaluronová představuje doslova svatý grál péče o pleť. Přítomna je v mnoha produktech, někdy pouze samostatně, ale k tomu má smysl její efekt podpořit i dalšími složkami. V tomto případě se jedná konkrétně o kolagen, zinek a biotin.

Díky tomuto doplňku tak získáte pleť jemnější, hydratovanější, ale také mladistvější. Kyselina hyaluronová totiž stimuluje růst a tvorbu nových buněk, což je proces, který umí snadno odvrátit výskyt vrásek. Kromě toho působí jako podpora pro kolagenová vlákna, která se starají o pevnost a pružnost pokožky.

D-biotin a oxid zinečnatý přispívají k ochraně normálních vlasů a kůže. Zinek stejně tak napomáhá udržovat normální stav nehtů a kostí. Biotin se podílí na normálním energetickém metabolismu a na vyrovnání mentálních funkcí. Pro patřičný efekt stačí užívat 1 kapsli denně.

Kyselina h 3

GOLDEN NATURE RYBÍ KOLAGEN+VITAMIN C - BORŮVKA, 250G

Lze věk, který prozrazují vrásky, kamuflovat jen s pomocí estetické medicíny? Naštěstí existuje i méně invazivní cesta ke krásné pleti. Otevírá ji kolagen.

V případě tohoto doplňku se konkrétně jedná o rybí kolagen typu I. Ten díky nízké molekulární hmotnosti vyniká dobrou vstřebatelností, která je vyšší než u kolagenu hovězího nebo vepřového. Maximální vstřebávání této účinné látky je zároveň podpořeno přítomností vitamínu C.

Při užívání 5 až 10g 1x denně si tak můžete jednoduše dopřát pokožku mladistvě vyhlížející, pevnou, pružnou a bez vrásek. A to navíc v doprovodu příjemné borůvkové příchuti.

GOLDEN NATURE RYBÍ KOLAGEN+VITAMIN C - BORŮVKA

MACA FRESH WOMEN 90 KAPSLÍ VALAVANI

Menopauza by rozhodně neměla být tabu. I v tomto období může žena žít plnohodnotným životem včetně toho sexuálního. S tím vám může pomoci tento přírodní preparát.

Založen je na bázi pečlivě vybrané kombinace tří účinných složek, a to rostlin maca peruánská, tolice vojtěška a bylinky s půvabným českým názvem smldinec chlupatý. Jedná se tak o extrakty na čistě přírodním principu.

Přípravek je určen pro podporu ženské sexuality, energie a celkově intimního, fyzického a psychického zdraví. Extra silné složení vyžaduje užívání pouze 3 tobolek denně.

MACA FRESH WOMEN 90 KAPSLÍ VALAVANI

KOLAGEN PEPTIDY HYDROLYZÁTU S AMINOKYSELINAMI WOLDOHEALTH 1 KG

Chcete pomoci nejen své pokožce, ale také vlasům a kloubům i kostem? Samozřejmostí by se pro vás mělo stát užívání kolagenu.

V tomto případě se jedná o kolagenový prášek s 90% bílkovinami. Obsahuje kolagenové proteiny a peptidy, které jsou doplněny aminokyselinami. Lidský organismus je může využít primárně jako podporu v pojivových tkáních.

Přípravek se třemi nejdůležitějšími typy kolagenu se tak postará o kvalitní pleť, ale pomůže i se snížením bolestí kloubů. Postačí 10 g rozpustit v libovolné tekutině a vypít, a to vždy 1x denně.

Kolagen

Dárky vybírejte pečlivě a s rozmyslem

Vybrali jste už vhodné dárky pro ženy ze svého nejbližšího okolí? Už víte, co pořídíte mamince, babičce, sestře, manželce nebo kamarádce? Pokud ještě stále tápete, pak mrkněte do naší speciální kategorie určené čistě pro ženy, a to Nejoblíbenější produkty pro ženy. Právě zde najdete to, po čem ženy sahají nejčastěji. S tímto výběrem rozhodně nešlápnete vedle. A pokud vás zde nic nezaujme, pak pamatujte, že s klasickými vitamíny je to vždy sázka na jistotu.