Při nákupu nad 800Kč od nás dostanete dárek zdarma. Sleva 5% při registraci nebo odběru newsletteru + věrnostní program.

AMAREX: Řešení na poruchy erekce

Mužnost, síla a sexuální apetit definují v očích mnoha mužů jejich samotnou podstatu. V případě, že nastane problém, je to tak doslova atak na sebevědomí. Jak takovou situaci řešit? Jak si zlepšit erekci přirozenou cestou a bez vedlejších účinků?

Problém s erekcí trápí i mladé muže

Problém s erekcí trápí i mladé muže

Mládí je symbolem životní energie a vitality. U dnešních mladých mužů to však tak bezvýhradně neplatí. Dokonce i je trápí problémy s erekcí.

Až 90 % mužů ve věku do 40 let, pozor, tedy nikoliv nad 40 let, kdy je to již obvyklé, se s těmito potížemi za svůj život setká. Statistiky jsou ale ještě neúprosnější: Trvale nebo občasně trpí poruchou erekce 40 % mužů ve věkové kategorii 35 až 65 let. Ve věkové kategorii nad 20 let je to přímo každý dvacátý.

K hlavním viníkům patří kouření, vliv obezity a z toho plynoucí choroby jako vysoký cholesterol a krevní tlak. Svou roli sehrává i přemíra alkoholu a nedostatek pohybu. Lze tedy říci, že hlavní problém představuje náš životní styl.

Změnou životního stylu ke změně sexuálního apetitu

Jak upozorňují urologové, podobně jako u mnoha jiných chorob tak platí i na poruchy erekce často prevence. Muži by se tak měli vyvarovat výše zmíněných rizikových faktorů, například kouření, alkoholu, přejídání a dalším civilizačních nešvarů.

Soudobý životní styl je však velmi hektický a nároky, které jsou na každého z nás kladeny, jsou značné. Muži jsou často zvyklí „jet na plný plyn“. To vede ke zvýšené potřebě energie. Tu byste ale měli čerpat z vybalancovaného jídelníčku, který zaručuje pokrytí komplexního spektra živin. Ani zdaleka vám však nemusí stačit jednoduchá úprava, kdy si na talíř prostě přidáte porci zeleniny.

Když vyvážený jídelníček nestačí

Využít můžete doplňky stravy. Ve srovnání s léky jsou volně dostupné, užívat je mohou téměř všichni a nehrozí u nich nežádoucí vedlejší účinky. Tyto preparáty jsou založeny na bázi tělu přirozených látek, jako jsou vitamíny, minerály. Obsahují ale také rostlinné výtažky, v nichž jsou přítomny další účinné látky, které mohou vaši erekci podpořit.

Co je Amarex

Amarex je přípravek určený každému muži, který se již nechce trápit se svou erekcí. Jde o prémiový přírodní doplněk stravy.

Vyznačuje se pozoruhodným spektrem účinků. Amarex zaručuje rychlý nástup pevné a silné erekce, zvýšení sexuálního výkonu, posílení libida, zkvalitnění sexuálního prožitku a prodloužení pohlavního styku.

Charakterizuje ho též rychlý nástup požadovaného efektu. Ten přichází už během 30 až 60 minut. Dán je především extra silným složením.

To slibuje až 600 mg aktivních látek v jediné kapsli. Jde především o výtažky z kotvičníku zemního a rostlin známých pod názvy muira puama a maca peruánská. Ty doplňuje extrakt z černého pepře, vitamín C a aminokyseliny L-arginin a L-citrulin.

Běžně vám proto postačí užívat pouze 2 až 3 tablety podle potřeby před sexuální aktivitou. Pro maximální možný efekt lze také doporučit souběžné užívání preparátů Amarex a Amarex Men Complex. Oba můžete exkluzivně pořídit na e-shopu Vitaminov.cz.

960_amarex-na-podporu-erekce-30cps